Menu
Gildia Pióra na Patronite

tarczy blask nie daje spać

księżyc pan wśród gwiazd
myśli spacer
echo niesie tamtą jesień

kolejna wiosna już

K.A.Sz. 21.04.2016r.

70 238 wyświetleń
955 tekstów
61 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!