Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tak się nie powinno pisać

Księżyc oświetla jej smutne oczy,
sądziła, że życie ją już nigdy nie zaskoczy
zabrakło nadziei na uśmiech na twarzy,
dotyk miłości już jej nie parzył.

Przegrała marzenia, spłonął jej ląd,
nie ma już dokąd iść
i patrzy martwo w głuchą toń,
gdy w oddali słychać już głos.

Przyjaciel z odsieczą idzie podać swą dłoń.

146 995 wyświetleń
1738 tekstów
256 obserwujących
  • 6 May 2012, 10:09

    Ma-sa-kra. :D
    Pokażę to kiedyś dzieciom...