Menu
Gildia Pióra na Patronite

To już przeszłość

Księżyc jasny rozświetla ciemną noc,
Sen mój odszedł już daleko stąd.
Teraz życie znów biegnie dalej,
Lecz me uczucie do Ciebie wciąż jest takie same.

Wszystkie lata spędzone z Tobą,
Wciąż w mej głowie niezmiennie krążą.
Dużo razy myślałam nad tym co dalej,
Bo część mego serca ciągle Cię pragnie.

Wiele razy mnie zraniłeś,
Lecz mimo tego dużo dla mnie znaczyłeś.
Teraz uczucie jakie między nami zostanie,
To tylko przyjaźń, nic więcej Kochanie...

192 wyświetlenia
5 tekstów
2 obserwujących
  • awatar

    14 August 2010, 17:19

    opowiadanie rymem spisane, czasami zbyt prostym, pozdrawiam