Menu
Gildia Pióra na Patronite

Sen

Krzyk przeraźliwy
Atak z prawej
Atak z lewej
Wszędzie krew
Wszędzie boli
Nie mogę się ruszyć
Nie mogę mówić
Nie jestem sobą
Nie jestem tobą
Więc kim jestem?
Duchem, widmem
Zmierzającym zza każdej strony
Atakującym by zabić
Czemu to robię?
Nie wiem
Wiem jednak
Że już się budzę…

10 384 wyświetlenia
44 teksty
4 obserwujących
  • 21 July 2010, 17:37

    Twój wiersz aż kipi od gwałtowności uczuć, jest porywający, jak przebudzenie się ze snu.