Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

*cisza i krzyk*

Teksty z obrazami - *cisza i krzyk* - Maciek Zz
*cisza i krzyk* - Maciek Zz

Krzyk nie wie, czy cisza go słucha,
bo wściekłą furią ogłuszony
hałaśliwe dźwięki porusza.
Ze słów dobywa zgrzytów tony.

Lepiej mi odgrodzić się ciszą,
zanucić pod nosem melodię.
Chcę słuchać słów co ukołyszą,
nie - mur krzykiem budować tobie.

48 023 wyświetlenia
281 tekstów
37 obserwujących
  • zapach_bzu

    29 October 2020, 09:00

    Czy można gdzieś zakupić Twój tomik wierszy?

  • Maciek Zz

    8 October 2020, 19:44

    Elu, jak to? czym, że to? 🤩 No nie wiem, ale dziękuję za 💥

  • finezja

    8 October 2020, 10:05

    Bardzo ładny. Gratulacje.