Menu
Gildia Pióra na Patronite

Trudno.

Krzyczę na cały świat.
Trzymam się mocno.
Musze iść na przód.
Jak mam kochać?
Jak mam ufać?
Za każdym razem boli,
Gdy próbuję.
Każdej nocy tańczę.
Wmawiam sobie,
Że wszystko jest ok.

5940 wyświetleń
85 tekstów
3 obserwujących
  • 11 October 2019, 20:43

    może taniec to zły pomysł