Menu
Gildia Pióra na Patronite

Krzyczę w przestrzeń

Krzyczę w przestrzeń ;
Potrzebuję cię !
Właśnie teraz gdy się
Odwracasz patrząc nieufnie,
Z wyrzutem….

Co ci zrobiłam ?!
Dlaczego…?
Czy ktoś zniszczył naszą
Przyjaźń?
Jedyne na czym mi zależało…

Byłaś mi najbliższa
Zawsze gotowa aby mi pomóc,
Wyciągałaś dłoń …
Teraz ta dłoń zaciśnięta jest w pięść.
Jak on mógł to zniszczyć?
Mówiłaś , że to jest nieśmiertelne…

Dlaczego uwierzyłaś jemu ?
Gdy mówił , że jestem okrutna ,
Nie liczę się z nikim
Ranię , mając na twarzy uśmiech i publiczność przed , którą gram ?

Dlaczego mu uwierzyłaś
Czy mnie nie znasz ...
Czy nasza przyjaźń się nie liczy,
Czy ja się nie liczę ?

Myślałam , że zasługuję na
Trochę więcej,
Choć wysłuchanie !?
Nie nawet tego mi odmówiłaś.

Czegoś się nauczyłam ,
Dla mnie nie ma przyjaźni
Nie ma zrozumienia
Jestem tylko wyrachowaną bestią .

Krzyczę w przestrzeń
Usłysz mnie !
Pomóż!
Wysłuchaj!
Po prostu mi zaufaj
Krzyczę do CIEBIE!

1411 wyświetleń
40 tekstów
0 obserwujących
  • M44G

    17 January 2013, 20:08

    Bardzo ładnie. pozdrawiam.