Menu
Gildia Pióra na Patronite

Cienie...

Krzyczę stop
a życie pędzi tak
że nie pozwala
na głębszy oddech

Zatracam się
w złości i gniewie
gdzie pali gardło
od płynących łez

Nie patrz na cienie
jak tańczą mi
pod powieką
a złap tonącą mnie...

31.03.2020

52 650 wyświetleń
691 tekstów
82 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!