Menu
Gildia Pióra na Patronite

(Mk 10, 46b-52)

Krzyczał
Wciąż krzyczał
Zrywał struny o swoje
Jestem Twoim synem
Dudnił głośniej niż dzwony
Częściej niż na Anioł Pański

Przejrzał zobaczył dostał dotknął
Spokojnie idzie za Jezusem
Głuchy na nakaz magisterium
Bez miłości

Miłość wie co chce Bóg
Pragnie szczęścia
Taka jest wiara miłości
Bóg mówi zatem idź
Radośnie żyj
Twoja wiara uzdrowiła cię

297 746 wyświetleń
4773 teksty
34 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!