Menu
Gildia Pióra na Patronite

słowotok

krztuszą mnie słowa
zbyt upajane

prawdy nie - ważne
lepiące się do ust

cudze przejęzyczenia
w niestrawnej formie

sprzedaży

4438 wyświetleń
79 tekstów
24 obserwujących
  • szpulka

    30 December 2015, 20:53

    taka natura ciekawa :P

    barwność, etc

  • szpulka

    30 December 2015, 20:50

    a teraz wszystko takie ,,proste,, ;)

  • szpulka

    30 December 2015, 20:43

    najlepsze były z papieru toaletowego :))

    a jaki lok ! marzenie

  • szpulka

    30 December 2015, 20:40

    tak papiloty były u mnie

    trzymam je sobie na pamiątkę :)

    bo jakoś nie dane mi było zaznać ondulacji ;)

  • szpulka

    30 December 2015, 20:35

    pisanie mi nie idzie ostatnio :)

    za to nowe smaki przecieram :)

    witaj Dorka :)