Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Krzesło.

Krzesło przy stole stoi
okurzone, osamotnione
krzesło które czuje
a w uczuciach swych
drzazgami jest...

Farba
farby strzępy
okruszki...
kruszy się cała
a na miejsce jej
suchość...

Krzesło stoi jednak
okurzone i bez farby
osamotnione i suche takie...
i choć nikt nie siada
to nawet gdyby
- serce harde.

http://www.youtube.com/watch?v=Und_Tcg53E4

81 752 wyświetlenia
826 tekstów
102 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!