Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Życia radości "

Kryształ mieniący się w kąciku oka.
Serce uśmiechnięte każdego poranka.
Filiżanka kawy, czekolady kwitnącej.
Nasza cisza kojąca, serce wypełniająca.
Myśl o Tobie i poranne słońce.
Okna naszego ciepłego domu Miłością wypełnione - marzenie spełnione.

Z serii ' Uśmiechy serca'

281 723 wyświetlenia
2733 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!