Menu
Gildia Pióra na Patronite

Fragment z mojej książki ''Pamiętnik Samobójcy''.

Krwawe ręce,
Krwawe serce,
Blizny same,
Przy udręce.
Ja już nie chcę,
Już nie mogę,
moje serce całe tonie.

2771 wyświetleń
70 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!