Menu
Gildia Pióra na Patronite

przytul się do serca

kruszysz się we mnie
nie wiem gdzie dokładnie
na pewno gdzieś na dnie
tego kim jestem
a Ty?
kim jesteś
kruchy świadku mojego odbicia

odruchy bezwiednie składają się z
tych momentów w których było umiarkowanie
dobrze
w których brakowało sił
a czy teraz ja jestem
czy jestem?
czas mija tak szybko że nie wiem
że nie wiesz

a chciałam tylko
dla kogoś gdzieś
w którymś z miejsc
w jakimś czasie bardziej niedokładnym
chciałam oczu
chciałam wiary
chciałam utraconych odbić
chciałam nie brzmieć banalnie
nie krztusić się w końcu banalnością

chciałam być na zawołanie i nieodwołalnie
jednej osobie
brakuje słowa
brakuje słów

brakuje Ciebie w sercu - przytul się
https://www.youtube.com/watch?v=kx34tpQWrwk

15 888 wyświetleń
379 tekstów
20 obserwujących
  • 18 July 2016, 22:10

    dziękuję Hann, czasem ciężko usłyszeć i zamienić w słowa... fajnie, że tak to odbierasz

  • mill

    18 July 2016, 21:58

    ...zrobił na mnie ogromne wrażenie ....krzyk Twojej duszy ....słowa które w gardle utkwiły ....tak właśnie go odbieram ...bardzo mi się podoba...

  • 18 July 2016, 20:54

    Zdawać by się mogło, dokładnie. Ja czekam na odpowiedzi i wierzę, że dostanę ;)
    Cieszy mnie Twoja opinia, dziękuję i pozdrawiam Cię ^^

  • 18 July 2016, 17:22

    Dużo emocji, sporo pytań - zdawać by się mogło, że retorycznych.
    Podoba mi się.