Menu
Gildia Pióra na Patronite

Było

Kruszymy się jak suszone kwiaty

chabry
róże
i mlecze
w dłoniach świata

niby pachniemy
ale to już nie to

11 864 wyświetlenia
164 teksty
5 obserwujących
  • luterin

    11 February 2014, 20:51

    Bardzo nie to...
    Świetnie zebrany bukiet słów.