Menu
Gildia Pióra na Patronite

...wiary, nadziei i miłości

Kruszy się jej dusza
pod ciężarem snów,
żyła marzeniami,
szukała pięknych słów.
Łkała osaczona
przez jałowe pragnienia
w kącie mizantropijnego
przeznaczenia.
Wyssała z niej życie
zmora rzeczywistości,
pozbawiając ją…

wiary, nadziei i miłości.

22 082 wyświetlenia
187 tekstów
5 obserwujących
  • PainWithoutLove

    26 October 2015, 22:26

    Cudowny wiersz :)

  • Cris

    26 October 2015, 21:51

    Nadziei nie należy tracić...dobry wiersz.
    Pozdrawiam.