Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Teksty z obrazami - *** - Malusia_035
*** - Malusia_035

Kruszeją słowa
zapisane w duszy
kołysane deszczem

pod smutnym niebem
cień pod powieką przemyka
paląc źrenice goryczą

czas zatocza koło
tym samym szlakiem
kroki przykryte kurzem przeszłości

jeszcze nie jest za późno
na pożegnanie ...

Kochanej Siostrze [*]

16.02.2022
Malusia_035

https://www.youtube.com/watch?v=0RTyGDoN0WQ

56 060 wyświetleń
914 tekstów
93 obserwujących
  • Cris

    3 March 2022, 17:11

    Pięknie Malusia :)

    od Malusia_035, Bromba, Fergus
  • silvershadow

    28 February 2022, 15:26

    Czas zatacza koło / łzą
    wypełniając ślady
    w głębinie nieba / odsłania oblicze
    dotykając dłoni
    odrodzony księżyc.