Menu
Gildia Pióra na Patronite

Talizmany

Krótki, uciety grzebyk.
I zegarek na ręcznie zszytym pasku.
Tyle Ci włożyłam do kieszonki
i tyle do trumny,
tatku...

40 567 wyświetleń
539 tekstów
6 obserwujących
  • wojtekp

    16 November 2019, 16:01

    Myślisz, że może się jeszcze przydać?