Menu
Gildia Pióra na Patronite

Definicja Miłości

Krótka
Długa
Wesoła
Smutna
Jedno słówko
Tysiąc słówek
Jeden gest
Tysiąc znaków
Jedno spojrzenie
Tysiąc spojrzeń
Chwile trudne
Chwile łatwe
Miłość definicji niema
bo miłości niema

12 770 wyświetleń
76 tekstów
0 obserwujących
  • fyrfle

    15 March 2018, 09:06

    Myślę, że w tym wierszu robisz z miłości bożka, a nie o to w tej cnocie chodzi.