Menu
Gildia Pióra na Patronite

Chwilowy wiatr

Krótka chwila
Zatrzymuje bieg czasu
Otwiera się na wiatr
Ten zabiera ją w siną dal

Mijają ludzi chcących ją pochwycić
Lecz wciąż ucieka
Mijają dni i lata niewymowne
Aż nadchodzi jej kres w zamkniętym obiegu świata.

48 204 wyświetlenia
349 tekstów
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!