Menu
Gildia Pióra na Patronite

Łzawka

Krople lodu
Zawarte
W erekcji wspomnień
Połączonych uściskiem
Dni naznaczonych
Rozpaczą

Toczą się
Korytami smutku
Na twarzy wyrzeźbionej
Maską skrzywdzenia
Nakrytej
W zastygłej formie

Nim spadną
Zasmakują jeszcze
W rozwartych ustach
I wraz z ciszą zakrzyczą
O niemej krzywdzie
Ukrytej w sercu
człowieka

12 272 wyświetlenia
169 tekstów
36 obserwujących
  • motylek96

    11 October 2010, 20:14

    Świetny:)