Menu
Gildia Pióra na Patronite

Deszcz.

kropla po kropli spływa
po tym smutnym odbiciu w oknie

dziwne... dzisiejszy dzień
nie zapowiadał łzawej nocy

miała to być zimna noc
a nie zimna i deszczowa...

12 888 wyświetleń
179 tekstów
9 obserwujących
  • 8 February 2015, 05:40

    pogoda zmienną jest niczym kobieta ;)
    Spokojnego dzionka ;)