Menu
Gildia Pióra na Patronite

Gorzkie łzy

Kropelki kap kap kap
Potok bezbarwnej krwi
Czy poczuję gorzki smak?
Czy otrzesz z powiek łzy?

Po kropli kap kap kap
Nie pomogłeś mi
To samotności został smak
Czuję gorycz łzy...

2565 wyświetleń
23 teksty
1 obserwujący
  • 11 March 2013, 22:11

    Krew..Hmm...
    Fajny wiersz:)
    Pozdrawiam.

  • Anette

    11 March 2013, 21:59

    Ślicznie dziękuję i również pozdrawiam :>

  • R.A.K.

    11 March 2013, 21:58

    ładny wiersz!

    Pozdrawiam :)