Menu
Gildia Pióra na Patronite

rok za rokiem

krokiem mniej pewnym
przyspiesza

w pobliżu kwitnący maj
czołga

doczekamy
rajskiej jesieni

zanim zimny wiatr
gorączkę w pył zmieni

© Krystyna Anna Szklarczyk
10.03.2020r./ 17:15

70 254 wyświetlenia
955 tekstów
61 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!