Menu
Gildia Pióra na Patronite

Upadek

Kroczysz teraz
Po krainie cienia
Zostałaś tam zesłana
Ponieważ ufność
Wykrzywiła tobie
Obraz miłości
Przez co dałaś serce
Złemu człowiekowi
Dlatego wolisz
Nie czuć już zbyt wiele
Gdyż obawiasz się
Że jeszcze gorszy mrok
Może cię pochłonąć
A wtedy nic już nie pomoże
Lecz jednak
Liczysz na to
Po cichutku
Że ktoś cię wyciągnie
Z tego koszmaru
Przytuli mocno
Darząc swoją czułością
I będzie przy tobie
Tak po prostu...

52 590 wyświetleń
396 tekstów
17 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!