Menu
Gildia Pióra na Patronite

Sama

Kroczy własnymi ścieżkami
Kocica mroczna
Głowa w chmurach
Pysk w górze
Łapa za łapą
Dumnie po gzymsie

Czy jej czar pryśnie?
Ona woli swoimi drogami

Do Saloników, Aten
Londynu
A nawet Rzymu
Wyjdzie sama
Nawet na kraniec świata

10 936 wyświetleń
136 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!