Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kroczę

Kroczę…

Krętą drogą iść przed siebie,
Ignorować ból, cierpienie…
Silną wolą iść do końca,
Choć się zbliża zachód słońca.

Chociaż ciemność Cię ogarnie,
Się nie poddasz nie upadniesz.
I z nadzieją w sercu własnym,
W oczach błysku jasnym,
Będziesz kroczyć ku miłości,
Prawdzie, szczęściu, uczciwości.
Choć nie łatwo jest tu kroczyć,
Ty nie poddasz się, nie stoczysz.
Nawet gdy nadzieja Cię opuści,
Wiary siłą nie odpuścisz.

Kroczę krętą drogą,
Kroczę Panie tuż za Tobą…

6529 wyświetleń
88 tekstów
3 obserwujących
  • czarna mamba

    11 September 2012, 08:51

    ładnie kroczysz:)