Menu
Gildia Pióra na Patronite

"Brak"

Krew...Pot...Łzy
Ciernie serca...My
Miłość...Wiara...Czy Nadzieja?
Czy Nadzieja jest w Nas?
Nasza droga bez Ciebie
Straciła swój blask
Tonę w potoku łez
Jestem - Jesteśmy w potrzebie - Wiesz?

14.02.2021

20:55

281 818 wyświetleń
2733 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!