Menu
Gildia Pióra na Patronite

krew..
tak przereklamowana,
taka pospolita,
że aż mdła.
krew...
taka gęsta i słodka,
przemieniła cały mój świat.

Jam jest jej królową,
ze złamanym sercem,
kroczę w czarnej mokrej sukni.
Pod stopami lód
w sercu wieje chłód

11 643 wyświetlenia
109 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!