Menu
Gildia Pióra na Patronite

Odważni wzrastają w samotności

Krew przelewa się przez karty.
Czasem płaczę, czasem krzyczy.
Z radości, smutku, rozczarowania.

Krew dawno już zaschła. Bez ostrzeżenia.
Zostały czarno-białe fotografię, ale przecież –
odważni wzrastają w samotności.

470 wyświetleń
3 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!