Menu
Gildia Pióra na Patronite

Myfolandia

Kreujesz swój odmienny świat
Jak pośród drzew samotny kwiat
Spijasz krople porannej rosy
Czesząc w nieładzie będące włosy

Rozdajesz swój słodki kwiatowy pyłek
Choć czasem trzeba rąbnąć cię w tyłek
Znów robisz swój słodki niewinny uśmieszek
Mówiąc że plącze się za Tobą peszek

Lecz w końcu ułożysz swe całe życie
Z dna rozterek wylądujesz na szczęścia szczycie
I choćbyś nie wiem jak była wredniutka
Już ja utemperuję niesfornego Myfoludka

Dla pewnej niesfornej osóbki by wiedziała że praca nad sobą wymaga bardzo wiele ciężkich chwil i wyrzeczeń...

48 095 wyświetleń
592 teksty
92 obserwujących
  • PetroBlues

    11 September 2011, 13:23

    Ech...wredota...:P

  • Myffa90

    11 September 2011, 13:22

    Kto to jest Myfoludek?
    To jakiś mój klon ?;)

  • R.A.K.

    9 September 2011, 17:11

    Jaka słodka reprymenda :)
    Pozdrawiam.

  • słoneczniki

    9 September 2011, 15:52

    Nie ma to jak wiara pokładana w innych i umiejętność sprowadzenia z obłoków na ziemię...
    Pozdrawiam :)

  • bajka1

    9 September 2011, 14:48

    powodzenia :-)))
    pozdrawiam!!!

  • motylek96

    9 September 2011, 14:07

    haha to dla Emi jak mniemam:)