Menu
Gildia Pióra na Patronite

kreślę przeróżne kształty
zataczam niezgrabne koła

błądzę

uparcie dążę lecz wielokrotnie
upadam

szukam inspiracji ukrytej w tobie
choć nie zawsze ją widzę
choć wielokrotnie nie mam okazji jej dotknąć
zasmakować

przekładam ją ponad wszystko
ona daje mi radość
ona napełnia moje życie
jest utopijnym marzeniem
który nocami dotykam
swoimi palcami

9802 wyświetlenia
89 tekstów
2 obserwujących
  • Seneka 18

    13 February 2012, 16:01

    Delikatnie dotykasz niewidzialnej nici duszy...Pięknie.