Menu
Gildia Pióra na Patronite

ograniczone umysły

Krępujesz mój umysł.
Jestem niewolnikiem,
skuta łańcuchami.

Złapana w twe sidła
odbierasz życie,
wolność umysłu.

Jesteśmy ograniczeni
przez NAŁOGI.

9853 wyświetlenia
98 tekstów
9 obserwujących
  • Gaia

    13 July 2012, 22:29

    Uzależnienia granicą wolności,
    fajne :)