Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Dwa Światy "

Krążymy w dwóch światach.
Miłość jedna - jedyna.
I tak, kolejna godzina życia,
Szczęściem wypełnia się.
Każdego dnia wciąż więcej,
I więcej poznawać Cię chcę.
Ciekawi siebie - przez życie
Idziemy...szczęściem swoim
Się dzielić chcemy.....
Promienie słońca - rozdajemy.

Nowy cudowny dzień - za oknem słońce -
Witam Cię!

05.05.2020

281 003 wyświetlenia
2724 teksty
35 obserwujących
  • kati75

    5 May 2020, 06:01

    Pozdrawiam z deszczowej krainy u mnie pada:-)