Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zagrzeb duszy

Krąży w tle upiornej pieśni
Toczy wiatru ponury marsz
Zjawia się znikąd i pozostaje tak

Zalewa bojaźliwe serca i odbiera sen
Przyjaciół dzieli związki łamię w pół
Ze wzgardą stoi spoglądając w bezkresny dół

Spogląda w oczy śmieje się podle
Życie już dawno przestało być godne
Odejdź zatem zjawo nieczysta

Pozostaw myśli wypłukane
Tylko ja Ty i Czysta...

82 159 wyświetleń
1143 teksty
38 obserwujących
  • Kedar

    28 June 2013, 12:49

    Dziękuje za aktywność

  • awatar

    28 June 2013, 12:07

    Przyjaciół dzieli związki łamię w pół
    Ze wzgardą stoi spoglądając w bezkresny dół

    gramatyka po pół