Menu
Gildia Pióra na Patronite

Krawat ciasniej niż zwykle zapięty
Spuszczona głowa, ściśnięte zęby
Ładnie ubrany, w odświętne ciuchy
Z cygara w ustach sączą się buchy

Perfumę czuję, toś się postarał
Pchnełem go lekko, wiruje, oddala
Buja się pięknie w prawo i lewo
Bo ma nad głową gałąź i drzewo

Zagadka - o kim mowa w tworze ^^

693 wyświetlenia
10 tekstów
1 obserwujący
  • 29 May 2014, 12:32

    Wisielec samobójca ?:P

    Mroczny wiersz ale niezwykle ukazany ...
    Nieźle.