Menu
Gildia Pióra na Patronite

Witrażowe serce

krajane kawałki
spojone bliznami
straty
zdrady
upokorzenia
.........…...
serce
silne jak żadne inne
bo nigdy już
nie pęknie całe

56 927 wyświetleń
467 tekstów
17 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!