Menu
Gildia Pióra na Patronite

Głód

Koty nie miauczą
gdy nie mają mleka
bo głód już nie zagląda
tylu ludziom w żołądki
Kiedyś był i niszczył
ty już nie pamiętasz
Paraliż kończyn kościstych
permanentne pragnienie
żyły haniebną krwią wypełnione
i puste układy pokarmowe
ludzie nie jedli
zżerani męką
Ból nie jest łatwy
i nigdy przyjemny
Wwierca się w dziury
stworzone w celu
wyssania ludzkich odruchów

22 129 wyświetleń
281 tekstów
114 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!