Menu
Gildia Pióra na Patronite

Cos co nas nasila

Koteczku chodz w moje ramiona
Ma dusza bedzie uspokojona
I atmosfera sie zagesci
Gdy moje serce skleisz z czesci
Będziemy milo spędzać czas
I nikt nie powstrzyma nas
Bo będzie to magiczna chwila
Ktora nasze emocje nasila.

12 452 wyświetlenia
60 tekstów
4 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!