Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

niemy krzyk

Teksty z obrazami - niemy krzyk - littlemess
niemy krzyk - littlemess

kotarę nieba rozerwała błyskawica
grzmot Peruna przepełnił ciszę
dusznego południa

sączy się we mnie
krew brunatna
jakoby struga
deszczu

na stół opadły codzienności okruchy
jaskółka - zwiastunka burzy
kołuje za oknem

ściągnął mi gardło
niemy krzyk
samotności

27 843 wyświetlenia
243 teksty
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!