Menu
Gildia Pióra na Patronite

* * *

kotara nocy znów opadła
kryjąc przedstawienia
.. akt ostatni ..

nie myśl już o niczym
nie ma już ciekawskich
co w Twoje życie...
chcieli wejść z butami

teraz w mych ramionach
poczekasz na świt
zapachem maciejki otulony

a rano złote promienie
musną nasze wargi
siebie.. ciągle głodne
.. i obudzisz się ..

zgrabną minutą ust
namiętną godziną dłoni
zawieszonym uśmiechem
.. na moje radosne ..

Kochanie... dzień dobry.

22 301 wyświetleń
205 tekstów
87 obserwujących
  • motylek96

    8 June 2011, 00:04

    Wzajemnie:)

  • 8 June 2011, 00:00

    ...tak...bezcenne...i najważniejsze :)

    ...Joasiu, Ewo...dziękuję za odwiedziny ;)
    ...Pozdrawiam cieplutko i życzę pięknych snów.. :)

  • motylek96

    7 June 2011, 23:55

    ech...bezcenne takie dzień dobry