Menu
Gildia Pióra na Patronite

rytualny głos bębenków

kot
nim zaskowyczą bramy miast
obrasta w fiolet
czegoś takiego nie ma

są puste ramy
wszędobylska nagość
melancholia
i trujący dotyk ust

człowiek obrasta
w niemoc
o dłoniach zimnych
i oczach
z twardego kamienia

27 549 wyświetleń
323 teksty
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!