Menu
Gildia Pióra na Patronite

---

Kosmiczny głowy ból,
Czekam na cud.
Szumi w uszach transfer plików,
Domykam okno, by ciemność nie
Przyszła po mnie.
Psa szczekanie
Powiedz mamie,
Powiedz mamie!
Wszystko jest wody laniem
Czy chcesz,
Czy, a może nie?
Spójrz w górę,
Wisi tam sznurek
Wyciągnij ręce i
Chwyć marzenie, po to, by
Zniszczyć swoje sny
Kim zostaliśmy
Po wyścigu o cash,
A ile go w kieszeniach masz?
Zabiłeś siebie,
By być w niebie,
A gdzie teraz jesteś?
Nie wiesz.

36 493 wyświetlenia
369 tekstów
41 obserwujących
  • claymore

    2 March 2010, 07:15

    Nie wiem, co napisać. Bardzo do mnie trafia.