Menu
Gildia Pióra na Patronite

Miłostka / KG

Kością mi w gardle
miłość ta stanęła
Odbiła się echem
…potem odfrunęła

Jak drzazga się wbiła
toksycznie zatruła
Pod paznokciem siedziała
…potem odpłynęła

Ciężarem serce ugniotła
oddech mój zabrała
życie popsuła
…potem uleciała

Nie potrafiła kochać
okazywać rozczuleń
nie była połową Anioła
więc nie warta przytuleń

Myślałem że jest wszystkim
w miłości niezbędnym
teraz jest już nikim…
…kwiaty dawno powiędły

04.2015

11 626 wyświetleń
79 tekstów
0 obserwujących
  • SebikB

    17 August 2015, 00:21

    ...dzięki

  • PainWithoutLove

    3 August 2015, 10:52

    piękny wiersz :) pozdrawiam :)

  • onejka

    3 August 2015, 10:44

    zabolała mnie ta drzazga pod paznokciem, oj boli...