Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pożegnanie

Kości rzucone
Nic już nie przywróci tego bólu
Nie płaczcie
Nie obwiniajcie

To już nie ważne

Gdybyście mógli poczuć to co ja
Bo opisać tego nie potrafię

Ni czucie ni nie czucie
Ogarnia mnie spokój
Spokój o którym do tej pory
mogłem jedynie marzyć

Spokój wolny od bólu
Mojego
Waszego

Spokój wolny od żalu czy goryczy

Wiem że kochacie
Tylko to się teraz liczy

~ pogrążonym w tęsknocie

13 947 wyświetleń
214 tekstów
12 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!