Menu
Gildia Pióra na Patronite

Moja cukiernia jest powtarzalna

korzystam z prostych składników
bez haute cuisine z pięcioma gwiazdkami
znane smaki i pospolite nazwy
nie zwodzą na zgubne manowce

po jabłecznik z cynamonem
wracają miłośnicy miękkich wspomnień
a Sutki Wenus z Piątej Alei
przejadają się w tempie kolejnej mody

moja cukiernia działa od wejścia
trafia bezbłędnie w podniebienia
mam słabość do powtarzania
z przyjemnością patrzę że chcecie więcej

12 230 wyświetleń
103 teksty
8 obserwujących