Menu
Gildia Pióra na Patronite

Życzenia...

Korzystając z magicznego czasu
pragnę Wam Drodzy Przyjaciele
złożyć życzenia płynące z serca
na okres świąt Bożego Narodzenia

Dużo radości i ciepłej atmosfery
w gronie najbliższych dla Was osób
gdzie łamanie się białym opłatkiem
niech zapadnie na zawsze w pamięci

Zdrowia bez którego plany i marzenia
nigdy nie ujrzą światła dziennego
a przede wszystkim życzę szczęścia
aby mieć komu podarować uśmiech…

21.12.2013

52 748 wyświetleń
691 tekstów
82 obserwujących
  • Czinka

    25 December 2013, 12:26

    Radosnych Swiąt Bożego Narodzenia Aniu:)

  • fyrfle

    24 December 2013, 21:17

    Pięknie dziekujemy i wzajemnie i mniej pecha!

  • zugimihau

    21 December 2013, 23:34

    Dzięeee..kuuu..jeee..myyy..;] i wzajemnie;)

  • 21 December 2013, 21:16

    Ślicznie to namalowałaś, jeśli mogę.. to wzajemnie życzę. A.

  • Naja

    21 December 2013, 18:17

    Bardzo dziękuję Aniu :-)

    Dla Ciebie Pięknych Świąt życzę i żebyś pod choinką znalazła zdrowie, szczęście, miłość, radość i cudowną atmosferę...:-)))

  • Pechowa_

    21 December 2013, 17:59

    Dziękuje Wam Moi Kochani ;)

  • krysta

    21 December 2013, 15:07

    Śliczne życzenia :)
    Tobie Aniu także Zdrowych
    Spokojnych
    w Rodzinnej atmosferze Świąt Bożego Narodzenia
    krysta

  • Kamil Borkowski

    21 December 2013, 14:03

    Spokojnych, Aniu. ;)

  • misiek45

    21 December 2013, 13:44

    Piękne życzenia Aniu i dla Ciebie Aniołku wspaniałych i magicznych świąt
    Bożego narodzenia,by świąteczny nastrój nie trwał tylko przez święta lecz o wiele wiele dłużej-miłej soboty :)