Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ostatnie wspomnienia

Kopalnia została zamknięta
górnicy wyjechali do Rajchu
Hilda zatrudniła się w Hiltonie
tylko szczury odzyskały wolność
biegnąc korytarzami podziemnych tunelów
w stronę zasypanej sztolni.

8067 wyświetleń
67 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!