Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Wiersz majowy "

Konwaliowy czas
Las rąk wiosenny
Bzami pachnący
Śnieżnobiałymi
Jak Anioły
Niewinne
Majowe
Ty Jesteś
Piękny
Radosny
Promienny
Wierszem
Czule mnie
Dotykasz
W sercu
Wzrasta
Muzyka
Tęsknię
Czekam
Majem

281 001 wyświetleń
2724 teksty
35 obserwujących