Menu
Gildia Pióra na Patronite

Konsekwencją na murze
tatuuje Ci sny
a skąpe przyciąganie
odrywa od butów.
Nie ma logiki w pustych chmurach
bez deszczu
Nie ma miejsca na poduszkę
w niebie
gdy usuwam zbędne komunikaty
jak kurz z fortepianu.

I tylko głusi i ślepi
odczytują miłość.

Ty mijasz moje kordy
swoimi statkami.

22 527 wyświetleń
262 teksty
48 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!